Liczba postów: 17
Liczba wątków: 0
Reputacja:
13
Przykład jak księżyc jest oświetlony nie z tej strony co trzeba.
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 1
Reputacja:
10
Witam! Ostatnio znalazłem na you tube rosyjski filmik ktory pokazuje że kosmonauci z challengera który eksplodował podczas startu w 1986 roku żyją i mają się dobrze. Myślę że to prawdopodobne.
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 1
Reputacja:
10
Witam! Dzisiaj nie wiem czemu przyszedł mi na myśl Gagarin. Ponad 2 lata temu czytałem książkę węgierskiego pisarza Istvana Nemere ,,Gagarin =kosmiczne kłamstwo?''. Gagarin nigdy nie był w Kosmosie i dlatego musiał zginąć! István Nemere, węgierski pisarz i dziennikarz, przez wiele lat gromadził dokumenty na temat rzekomego "lotu" Gagarina. Część materiałów skonfiskowała polska Służba Bezpieczeństwa! Książka zawiera dowody, że Gagarin nigdy nie latał w Kosmos. Demaskuje niezliczoną ilość kłamstw podanych przez oficjalne źródła sowieckie i samego Gagarina.
Dziwny zbieg okoliczności, akurat sobie o tym przypomnialem w 60 rocznicę jego rzekomego lotu w niby kosmos. Dzisiaj mija 60 lat. Tak jak i NASA, tak samo i rosyjska agencja kosmiczna poświęcała życia swoich kosmonautów. Książkę można przeczytać na docplayer.pl.
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 133
Reputacja:
83
Każdy kto chce abym wierzył w jego koncepcje, kto chce bym zignorował moje naturalne doświadczenia i zaadoptował coś co jest przeciwieństwem do moich doświadczeń i tego co mogę zademonstrować, to ci ludzie są bezwzględnie zobowiązani aby usatysfakcjonować to dopytywanie w sposób demonstrowalny, co jest akceptowane jako część rzeczywistości i zachęcam każdego do takiego samego stanowiska.