Liczba postów: 7
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
(01-21-2018, 02:47 PM)Real World napisał(a): Kontrolowana opozycja - jesteśmy tu by pomóc ci się połączyć, oskubać cię i przekierować na fałszywy tor myślenia.
https://pomagam.pl/plaskaziemia
Prawdziwi Płasko-Ziemianie nie muszą zbierać na drona by udowodnić coś co już i tak zostało dawno temu udowodnione i nadal jest udowadniane aż po dzień dzisiejszy. Takie fałszywe pomysły dostarczają agenci, którzy udają że są jednymi z nas, by na koniec nas ośmieszyć, zdyskredytować i pokazać że chodzi nam o kasę, nadając nam twarz absurdu, której nigdy nie powinno się słuchać albo brać na poważnie.
Na co oni tam zbierają kasę ? Chyba na kolejne zamieszanie fałszu i bajek jakimi nas nadal chcą karmić....
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 133
Reputacja:
83
Reputacja:
83
02-16-2018, 05:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-16-2019, 05:29 PM przez Real World.)
UWAGA: Materiał od kontrolowanej opozycji udającej jednych z nas, Dlaczego?
Heliocentryzm zapoczątkowali Żydzi, a nie Jezuici. Ziemia nie jest wklęsła, tylko jest PŁASKA. Księżyc w ciągu doby spóźnia się do Słońca około 51 minut, a nie 30 minut, poza tym Księżyc ochładza nie 6 stopni, a około 2 stopnie. Eric Dubay nie jest masonem, tylko jednym z najważniejszych liderów ruchu PZ, wyrażanie się o nim w taki sposób jako by był masonem bez dowodów na to jest bardzo aroganckie. Zdjąłby tę śmieszną koronę, bo królem to on może być, ale własnego ogródka a nie nas i tylko ośmiesza ruch płaskiej ziemi gadając te ewidentne nieprawdy. Dlaczego SciFun go pokazał? Bo grają do tej samej bramki i trzeba promować swoich.
Kontrolowana Opozycja - "liderzy", którzy nagle i znikąd pojawiają się na scenie, oferują pół-prawdy, a w między czasie kierują zwolenników na chomicze kółko.
Reputacja:
83
02-17-2018, 07:48 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-20-2018, 11:50 AM przez Real World.)
Posłuchajcie tego od 38min (choć i wcześniej są mega wtopy). Tutaj akurat temat dla WEGETARIAN. Szaman San-jaja straszy pietruszką lub marchewką. Później w 39:40 min opowiada, że mu nie wzrastały w ogródku, gdy ktoś z widowni komentuje że jemu też nie wyrosły,tl San-jaja mówi na to że "to znak z nieba" - cóż za promocja religii z którą rzekomo walczy. W 40:10 min ktoś z publiki komentuje że udało mu się na wegetarianizm przejść bo zaczął od marchewki, a San-jaja na to "TO BYŁ BŁĄD"
San-jaja miesza prawdy z nieprawdami i robi to nieprzypadkowo. Mówi że ma takie moce, że może nawet podgrzewać innych ludzi na odległość, widzieć przez ściany co mają obcy ludzie w domach, czy nawet paraliżować lub pobudzać wzrokiem, ale jak sam stwierdza nie będzie tego robił na pokaz. Sex (czyli czynność z której biorą się dzieci) to dla niego coś niedopuszczalnego, w ogóle najlepiej zapomnieć, że istnieje coś takiego jak orgazm. Organizował zbiórkę pieniędzy na nową kamerę - bardzo podejrzane, a tak w ogóle to z czego oni tam żyją, skoro cały czas nagrywają? Nazwał i ceremonialnie mianował się królem i cały czas to podkreśla, więc to nie była szopka, tylko robią to na poważnie. Ostatnio w jeszcze innym materiale o wegetarianizmie zaczął mówić, że gado-ludzie istnieją i że on ich nawet widział - no jakaś masakra po prostu, a do tego ta jego czapeczka z płachtą, która sprawia że ciężko go brać na poważnie. Straszy watykanem i szatanem, kiedy faktycznie źródło problemu ma podłoże żydowskie i psychopatyczne. Nie zna historii, bo powtarza to samo co main-stream głosi odnośnie II WŚ i Hitlera, której przebieg i zakończenie jest kluczowe do odpowiedzenia sobie na pytanie, kto obecnie stoi za nierównowagą i tym gównem jakie tutaj mamy w tym hierarchicznym świecie
Reputacja:
83
03-30-2018, 02:45 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-05-2022, 08:52 PM przez Real World.)
WYPUKŁA ZIEMIA
Ludzie ciągle wysyłają mi ten nowy film o płaskiej Ziemi, rzekomo przygotowywany 7 lat. Wystarczy spojrzeć na głupią miniaturę pozbawionego sensu płaskiego modelu Ziemi unoszącego się w przestrzeni z tytułem "Wypukła Ziemia", co oznacza "kule". Twierdzą, że pracowali nad tym przeciętnym filmem dokumentalnym przez 7 lat, na długo przed ponownym odrodzeniem się Ziemi? Tak, jasne. Przez pierwsze 30 minut użyli tej samej "dramatycznej muzyki" z darmowego banku muzyki YouTube, które efektywnie mówi nic tylko buduje ich wyniki eksperymentu, które w najlepszym wypadku są niejednoznaczne. Mówcy wypowiadają się o kuli tak jakby była ona prawdziwa, grawitacja jest prawdziwa, kosmos jest prawdziwy, satelity są prawdziwe. Szczerze mówiąc, mam dość ludzi, którzy przysyłają mi ten okropny dokument, tak jakbym miał być z czegoś szczęśliwy. Nie wiem dlaczego więcej ludzi nie może przejrzeć tak oczywistej, kontrolowanej opozycji. Myślę, że wszystkie Owce 2.0 są po prostu podekscytowane widząc ludzi w fartuchach laboratoryjnych z ich imionami kwestionującymi kształt Ziemi.
Nie potrzebujemy "teorii" dotyczących 3 ścian lodowych, 3 słońc i losowych kontynentów, miażdżących wody obiektywnego faktu, że Ziemia jest stacjonarną płaszczyzną. Jest to wystarczająco trudne, aby ludzie to zrozumieli, nie dodając do tego fantastyki-naukowej.
Ludzie dają im korzyść z wątpliwości i przeoczenia oczywistości. Nie robi się pro-płasko ziemskiego filmu dokumentalnego, a następnie nazywa go "Wypukłą Ziemią", pokazując bezsensowną muszle toaletową płaskiej Ziemi unoszącą się w przestrzeni jako zdjęcie główne.
Wszystkie ich eksperymenty są nieprzekonujące gdzie natychmiast łatwo oferują kuliste usprawiedliwienia (oh, to może być refrakcja lub fatamorgana) zamiast pokazać ostateczny dowód, który jest substancją, nad którą robią wszystkie testy. 7 lat w przygotowaniu i otrzymujemy ten sam twórczo wspólny utwór "dramatycznej muzyki" odtwarzany w powtórzeniach i dwu-płaszczową płaską Ziemię unoszącą się na zdjęciu w przestrzeni kosmicznej. Przeciętny kulo-głowy nawet go nie kliknie i będzie pewny, że płaska Ziemia jest głupia.
To nie moje ego patrzy na głupie, pływające, dwa-mini-stawy, płaskiej Ziemi w kosmicznym filmie dokumentalnym "Wypukła Ziemia". To nie moje ego słyszy ich nazywających satelity rzeczywistymi, grawitacje prawdziwą i kosmos prawdziwym. To nie moje ego rozumie, że kontrolowana opozycja miesza prawdy z dezinformacją, aby odstraszać neofitów i mącić wody. To nie moje ego stwierdziło, że ci "naukowcy" byli zaangażowani w ET Bilu, nonsens o kosmitach, który Brazylijczycy też prowadzą wpuszczając ludzi pod koła jadącego autobusu. Mało kto jest świadomy że Ci "naukowcy" byli wcześniej zaangażowani w film dokumentalny o prawdziwych kosmitach.
Tak więc podobno obcy powiedzieli mu 7 lat temu, że Ziemia jest płaską asteroidą unoszącą się w przestrzeni kosmicznej (Uwaga - Kontrolowana Opozycja):
Reputacja:
83
04-27-2018, 08:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-18-2018, 12:26 PM przez Real World.)
W duchu pierwotnej grupy kontrolowanej opozycyjnej "Towarzystwa Płaskiej Ziemi", pojawia się nowy pseudodokument ("Behind The Curve") z udziałem haniebnych oszustów Marca Sargenta i Patricii Steere. Mark, dumny członek farsy "Flat Earth Society", od 3 lat robi kpinę z tematu "Płaskiej Ziemi", przyjmując całkowicie niezasłużoną rolę jako tak-zwany "Król Płaskiej Ziemi", zdobywając olbrzymią uwagę mediów głównego nurtu, w których wprowadza on dezinformację, twierdząc, że na przykład Księżyc i gwiazdy są tak właściwie projekcją na niebie rzucaną przez tajemniczy-ziemski system projekcyjny i inne podobne nonsensy. Teraz, w pełnometrażowym filmie wydanym w tym tygodniu, Mark i Patricia zabierają swoją unikalną markę kontrolowanej opozycji kpiny na nowe wyżyny srebrnego-ekranu, gdzie miliony nowych ludzi zostaną wprowadzone do najgorszych przykładów "płasko Ziemian" na płaskiej Ziemi.
Mark wcześniej przyznał, że jest "członkiem organizacji Flat Earth Society", co potwierdza jego mama tutaj. Następnie bagatelizując to mówi: "Eric Dubay zdecydował by oderwać się od FES", co oznacza, że kiedykolwiek był z nimi związany, tylko że jest to totalną nieprawdą. Eric reaktywował IFERS, Międzynarodowe Forum Badaczy Płaskiej Ziemi i nigdy nie miał nic wspólnego z FES, czyli Kontrolowaną Opozycją.
Ten nowy dokument jest bez wątpienia hitowym-kawałkiem, dlatego Mark tak szybko próbuje oczyścić atmosferę, po tym co powiedział reżyser, że "to nie jest hitowy-kawałek". Wygląda to dla mnie trochę jak te zdjęcia fajek, które mówią pod nimi "to nie jest fajka".
Reputacja:
83
05-04-2018, 10:14 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2018, 10:17 AM przez Real World.)
Jak tylko pojawiły się pierwsze Polskie hangouty na żywo prowadzone przez Daniela (Crazy Polish Flatearther) to od razu mogliśmy być pewni, że będą próbowali podstawić nam ludzi którzy będą udawać jednych z nas i nie inaczej jest w przypadku Waldka.
Waldemar:
- Twierdzi, że Księżyc to hologram (ciekawe... może słońce to też hologram?).
- Zna osobiście Masonów i okoliczne loże.
- W hangoutach mówi najpierw, że nic zewnętrznego nie może nadać siły wahadłu bo inaczej unieważni to eksperyment, a chwile później mówi że naciągał cięgna, które przepalał, z tego wynika że start jest nadawany zewnętrznie a nie wahadło samo się napędza (a więc jednak to nie magia ruchu obrotowego).
- Twierdzi że przeprowadzał eksperyment z czterema wahadłami, wspomina również, że ma kamery oraz cały sprzęt do obserwacji (i to bardzo dobry), tylko ciekawe gdzie jest dokumentacja wideo z tego eksperymentu? Gdzie są te rzeczy o których mówi w jednym hangoucie a w następnym nigdy ich nie pokazuje, deklaruje się że na następny raz się dobrze przygotuje, zamiast tego nagminnie odpala nowe kierunki fantastyki-naukowej.
- Jego linki praktycznie nigdy nie działają a jak działają to prowadzą do astronomicznych-szaleńców.
- Na wstępie każdego hangoutu wita się nad wyraz serdecznie, czyta osoby na czacie, to nie przypadkowy zabieg socjo-techniczny, ma on na celu zjednać ku sobie jak najwięcej płasko-ziemian.
- Proponując pieniądze na "eksperyment" wahadła w ogólnym rozumieniu przeciętnego oglądacza, lub nawet niektórych gości na czacie, Waldek poprzez to "uwiarygadnia" się a zarazem zwraca na siebie uwagę by w przyszłości przekierować ruch na chomicze kółka.
- Z tego co mówi ma dużo czasu (ciekawe dlaczego), w jego logo widać trójkąt, dla Masonów może być to znak rozpoznawczy że to ich człowiek udający jednego z nas który wmieszał się w tłum by przekierować uwagę w ślepe uliczki.
Poniżej moja wymiana zdań z Waldemarem pod filmem u CPF "co z tym księżycem":
Waldek
Swietne . Prawdopodobienstwo WSZYSTKICH uderzen prostopadlych jest absurdalne . Wedlug mnie ksiezyc jest hologramem . projekcja ktora myli nasze pojecie o rzeczywistosci . Jakim programem zrobiles te symulacje ?
Real World
Waldemarze, czy możesz mi wyjaśnić jak hologram może rzucać swoje własne zimne-światło?
https://www.youtube.com/watch?v=R2DL_tn_a9M
Waldek
Real Wordzie - Czy mozesz publicznie mnie przeprosic za sytuacje ktorej byles autortem ? Oczywiscie na Twoje pytanie pozniej odpowiem .
Real World
Waldemar po zabrnięciu do rogu próbuje zmienić temat.
Publicznie to ja cię zdekonspirowałem i dalej to będę robił, a jeżeli myślisz, że dam się nabrać na twoje gierki, to powiem ci, że muszą was zacząć lepiej szkolić. Powtórzę pytanie, Waldemarze, czy możesz mi wyjaśnić jak hologram może rzucać swoje własne zimne-światło?
https://www.youtube.com/watch?v=R2DL_tn_a9M
Światło słońca jest złote, ciepłe, suszące, konserwujące, antyseptyczne,
a światło Księżyca jest srebrne, zimne, wilgotne, rozkładające i septyczne.
Może zaraz stwierdzisz, że słońce, to też hologram?
Real World
Level World
Waldemar nie przypadkowo na hangoucie u Area51 Ci się wcinał jak miałeś M.Wiatraka aka Jerzego aka Al Buni na widelcu, pytając o jego różne konta.
Waldemar na tym samym hangoucie twierdził, że nie żywi do mnie urazy, że wyciąga rękę, że rozumie że trzeba być czujnym itp, a dziś zapytany o to co sam napisał, nagle stał się emocjonalny, zmieniając temat i domagając się przeprosin.
Waldek
Jestes oszczerca i oszustem . Dlaczego mam z Toba dyskutowac ? Jaki jest sens dyskusji z oszustem ? Twoje bezpodstawne stwierdzenia oraz twoje wulgaryzmy pod moim adresem pokazuja kim tak naprawde jestes . Prosze sie juz ze mna nie kontaktowac . Zycze powodzenia .
Jeszcze dwa dni temu mówiłeś, że jestem jednym z pionierów ruchu PZ w Polsce. Szybko zmieniasz zdanie, kiedy tylko zostaniesz zapytany.
Real World
Powiedziałeś: "księżyc jest hologramem"
Ja powiedziałem: "jak hologram może rzucać swoje własne zimne-światło"
Ty powiedziałeś: "Prosze sie juz ze mna nie kontaktowac"
Pozwól mi przetłumaczyć to dla tych, którzy nie wypowiadali się kwicząco: "proszę, nie demaskuj mnie dalej!"
Reputacja:
83
(09-02-2018, 07:01 PM)rogal napisał(a): Do listy oszustów warto dopisać też panów DAVE'A MURPHY'EGO, którego wszyscy pewnie kojarzą z filmów Scifuna oraz DARRYLE'A MARBLE'A, który zdobył ostatnio popularość ze względu na testy laserowe, które wykonywał.
DARRYLE'A MARBLE'A już istnieje na tej liście, tylko nie został jeszcze opisany nieco szerzej, ale tak jak zauważyłeś, wystarczy zobaczyć fragment od scifuna jak dał im karmę do śmiania się z tematu płaskiej ziemi. Od dłuższego czasu współpracuje on z Patricią Steere, oraz Markiem Sergantem, którzy są wiodącymi udawanymi "liderami" ruchu płaskiej ziemi, sprzedającymi totalne dezinformacje.
Odnośnie Dave'a Murphy'ego, sprawa jest mocno zastanawiająca. Zaczynając od picia moczu, jego ewolucjonującej religijności, oraz bajek które na facebooku publikował, jakoby samoloty latały na sprężone powietrze, także może być coś na rzeczy.
Reputacja:
83
09-30-2018, 08:14 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-30-2018, 08:14 PM przez Real World.)
Ten znowu zbiera mamonę podając numer konta. Będą się muzycznie rozwijać za nasze pieniądze
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
01-10-2019, 10:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2019, 10:48 PM przez erq.)
Czasem mam wrazenie, jakby garstka ludzi(my) była robiona w ciula przez reszte swiata. Nie moge uwierzyc, ze 99% nie potrafi myslec samodzielnie. Taka idiotka jak ta gosia uwierzy tylko takiemu idioce jak ona. My jestesmy wstanie wyobrazic sobie, ze ziemia jest kula i spojrzec z ich perspektywy na to zeby wiedziec o co im chodzi i dyskutowac. Ale oni maja zaslepki. Tylko 1 opcja była w telewizji to nie moze byc 2 opcji. Dzieki temu, ze telewizja tak ogłupiła ludzi, bo to wlasnie i radio i wszystkie media spowodowały, ze nie ma wojny od dawna. Bo wbijaja ludziom do glowy jak wyglada swiat, a oni siedza i sluchaja. O nic nie pytaja, nie szukaja odpowiedzi, bo po co, ak im wszystko w tv powiedza... Jak probujesz z nimi gadac, ze w necie jest wiecej informacji i starasz sie wyjasnic, ze masz dostep do wszystkich informacji nawet tych co on ma w TV to oni krzycza i pluja, ze internet kłamie, bo w TV mowili, ze w internecie wszystko jest ustawione i nami kieruja poprzez internety o rety rety takie o Putiny i inne takie. Same agenty. Wszedzie w internetach. Ruskie Trumpa na prezydenta zrobiły przez Internety. No kpina. kpina, sami sobie zaprzeczaja i sa pewni, ze jestes głupi.
W ten sposob jedno pokolenie sie uchowało bez wojny, nie wiedza gdzie zyja to zyja jak zyja. Jakby w raju. Sami sie tak oszukuja, ze tak mocno w to wierza, ze dla nich rajem jest chodzic do pracy i dorabiac korporacjie, a potem jak juz dla nich popracuja to wpieprzaja chemia do wieczornego rycia bereta w TV. Ja nie umiem usiedziec na dupie dłuzej niz wogole. Naprawde ciezko mi sie filmy oglada. Musza byc naprawde dobre, a oni sie ciesza ogladajac 34523985729385743 odcinek mody na sukces ktory jest taki sam jak poprzedni i sie kreca w kolo telewizora całe zycie jak ich planeta.
Uwazam w pełni powaznie, ze moje zwierzeta, które mam w domu maja powyzej sredniej inteligencji ludzkosci. Naprawde, nie zartuje. Koty sa inteligentniejsze od wiekszosci ludzi. Kiedys oczywiscie takie nie byly, ale sie stały bo nie ogladaja mediów. Nikt tego nie widzi, troche ludzie dostrzegaja, ze koty sa madre i o zwierzaki takie madre teraz ogolnie. A to gówno prawda, ludzie sa głupsi i przez to zwierzeta sie wydaja madrzejsze. Nawet w głupich programach naukowych, zaczyna sie czesto uzywac zdania: "te zwierze jest bardzo inteligente" Chyba o kazdym zwierzaku na swiecie tak ostatnimi czasy uslyszałem w programie naukowym. Kiedys kurwa tylko małpa jako zwierze była inteligentna. Pies nie jest inteligenty, bo sie kurwa słucha. Wrecz przeciwnie. Psy to najgłupsze zwierzeta swiata, co z tego, ze wykonaja Twoje polecenie jak bez Ciebie zgina, jak ludzie bez telewizora. Ale psy kiedys były inteligentniejsze, jak były wilkami, teraz sie przy ludziach znizyły to naszego poziom. Ewolucja? nie poprostu ciaganie za reke przez zycie i pokazywanie co dobre, a co złe. Ludzie musza sami zrozumiec. Nie mozna im wprost mówic, trzeba podrzucac dowody, ale tak zeby oni mysleli, ze sami na to wpadli. Inaczej nic kurwa nie zdzialacie. Dzis on uwierzy, ze ziemia jest płaska, ale jutro mu kto inny powie, ze okragla i bedzie okragla. Moj pseudo znajomy po paru latach milczenia o: historii, polityce i wszystkich waznych tematach (nie gadalismy o niczym powaznym długo, bo twierdzilem, ze bez sensu sie z nim kłocic) sam teraz mi mowi, to co mu mówiłem jak myslał, ze USA nas zbawiła podczas II wojny swiatowej i uratowała wszystkich i wszystko i zabili hitlera i ten jescze pewnie kurwa oczywiscie zgubił paszport bez portfela, jak zamachowcy w Europie.
Ryje mi tym leb, ja mu mowie, ze przez to sie zawsze klocilismy, a on mi mówi, ze nie, bo ja nie wiem jeszcze, ze Iluminatii i wogole, ze on wie wszystko juz o swiecie, a ja nie i musi mi to przekazac. On nie rozumie, ze ja mu to juz wszystko przekazałem. Nic do niego nie dotarło, wogole nie pamieta. Za co calkowicie straciłem do niego szacunek, bo po co z kims gadac, jak sie nie wie o czym sie gada. Tak sie nie gada z kolega :p. Ale dobra mniejsza... Dopiero jak sam sie jakos gdzies natknał (albo weszło po 10 latach dopiero co mówiłem, bo oni maja skale wogole w latach swietlnych, bo pozno do nich dociera wszystko ) to on juz wie. Nie wnikałem co za wiedze posiadł, bo przypuszczam, ze te najgłupsze
|